Hoe trek ik de rechten van een app in?

Om software aan jouw Exact Online te koppelen geef je onze koppeling toegang tot jouw Exact Online administratie. Dit gebeurt via een app. Maar wat als je de toegang tot jouw administratie voor die app wilt ontzeggen? Dat lees je in dit artikel.

1. Ga naar jouw gebruikersnaam en "Mijn Exact Online"

Ga rechts bovenin naar gebruikersnaam en klik vervolgens op Mijn Exact Online.

Hoe Trek Ik De Rechten Van Een App In Stap 1

2. Ga naar Beveiligingscetrum en naar de betreffende app

Klik op het tabje beveiligingscentrum, scroll een stukje naar beneden en klik achter de app van toepassing op Intrekken.

Gefeliciteerd! Je hebt nu de rechten voor een app ingetrokken.

Hoe Trek Ik De Rechten Van Een App In Stap 2
© Copyright 2016-2024. Alle rechten voorbehouden.
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Verklaring |Cookiepagina

Weigeren Accepteren