Hoe maak ik een gebruiker aan in een administratie?

Wij gaan graag grondig te werk en vinden het daarom fijn om ons product te testen, voordat we lanceren. We doen dit door de koppeling eerst aan te zetten op je testadministratie. We kijken hier graag in mee en hebben daarvoor een gebruikersaccount nodig. Op deze pagina lees je hoe je deze aanmaakt.

Kleine sidenote: je moet beschikken over de rechten om gebruikers aan te mogen maken om dit stappenplan te kunnen volgen. Weten welke rechten je hebt? Klik hier of op de button hieronder!

Welke rechten heb ik?

1. Ga naar Stamgegevens

Klik linksboven op je administratienaam (of selecteer eerst de administratie en op Stamgegevens.

Hoe Maak Ik Een Gebruiker In Mijn Administratie Stap 1

2. Ga naar Gebruikersoverzicht

Scroll een stukje naar beneden en onder het kopje Gebruikers klik op Overzicht.

Hoe Maak Ik Een Gebruiker In Mijn Administratie Stap 2

3. Maak gebruiker aan

Klik op de overzichtspagina op Nieuw, selecteer App Center user en klik op Volgende.

De eerste stap kun je overslaan. Vul vervolgens de volgende gegevens in:

E-mail: support@semso.nl
Gebruikersnaam: [jouw_bedrijfsnaam]_semso deze moet uniek zijn!
Voornaam: Semso
Achternaam: Koppelt jouw software

Klik op Volgende, Voorbeeld en Verzenden.

Gefeliciteerd! Je hebt ons nu uitgenodigd voor je administratie 😎

Hoe Maak Ik Een Gebruiker In Mijn Administratie Stap 3
© Copyright 2016-2024. Alle rechten voorbehouden.
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Verklaring |Cookiepagina

Weigeren Accepteren