Hoe exporteer ik mijn Exact Online btw-codes?

Over het algemeen hebben onze Exact Online koppelingen jouw btw-codes nodig om deze aan de juiste orderregels toe te kennen. Deze btw-codes dien je bij ons aan te leveren. Hoe je zo'n export maakt? Dat lees je hieronder.

Btw-codes exporteren

Wij hebben een Excel export van je Exact Online btw-codes nodig. Deze export kun je volgens onderstaande stappen maken.

1. In je Exact Online administratie navigeer je naar je Stamgegevens door links bovenin beeld op je administratienaam te klikken en vervolgens op Stamgegevens.
  2. Vervolgens ga je onder de sectie Belasting naar Btw-codes
    Btw codes exporteren 1
  3. Klik rechtsboven op het icoontje met de schroevendraaier en sleutel.
  4. Klik op Exporteren: Excel.
  5. Het Excel bestand wordt automatisch gedownload.
    Btw codes exporteren 2
© Copyright 2016-2024. Alle rechten voorbehouden.
Cookie melding

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Privacy Verklaring |Cookiepagina

Weigeren Accepteren